Actie Solidariteit voor het Gezin: 500 klanten schakelen dankzij fietswedstrijd over naar elektronische dienstencheques

Solidariteit voor het Gezin lanceerde half juli een wedstrijd waarbij klanten 1 van 4 elektrische fietsen konden winnen, op voorwaarde dat zij elektronische dienstencheques gebruikten. 2347 klanten waagden hun kans. Maar liefst 500 van hen hadden voordien papieren dienstencheques en kozen in de wedstrijd-periode resoluut voor de elektronische variant van de dienstencheques. 4 klanten werden geloot en ontvingen hun prijs. Dankzij deze succesvolle actie en andere maatregelen klokte Solidariteit voor het Gezin eind 2017 af met 61% edc-gebruikers. Solidariteit voor het Gezin blijft ook de komende jaren inzetten op digitalisering en ecologie.

Onderneemt u als erkende onderneming ook specifieke acties die tot een hoger % elektronische dienstenchequegebruikers leiden ? Laat het ons zeker weten!