Initiatief in de schijnwerper: Actie Familiehulp – traktatie voor de huishoudhulpen!

Bij Familiehulp dienstencheques zijn ze ervan overtuigd dat hun huishoudhulpen een grote rol kunnen spelen in het mee overtuigen van klanten om over te schakelen naar EDC. Sinds april 2017 stellen ze op kwartaalbasis aan de huishoudhulpen cijfers ter beschikking van het aantal EDC-gebruikers in hun specifieke regio. De huishoudhulpen die in deze regio werkzaam zijn en het EDC-cijfer van april 2017 met 10% omhoog krijgen ontvangen een lekkere traktatie op het regionale wijkmoment. Ondertussen konden ze in het najaar van 2017 reeds de helft van de teams trakteren met koffiekoeken, chocolaatjes, een lekker ontbijtje,.. omdat zij op enkele maanden tijd hun EDC-% met 10% konden verhogen. Voor de resterende teams staat de traktatie klaar want in het voorjaar 2018 passeren ook zij de kaap van 10% stijging. Tips om klanten te overtuigen worden gretig uitgewisseld, bij Familiehulp blijven ze de regionale cijfers nauw opvolgen en er staan ook weer enkele nieuwe acties gepland.

sdr
sdr